Cartofi dulci copti cu ulei de cocos si scortisoara

de anca_rm in Vegan / Raw vegan, 7 Apr 2017 | 5829 vizualizari

 

Cartofii dulci sunt foarte buni, mai ales pentru cei care au probleme cu glicemia. De asemenea, sunt gustosi, dupa mine, seamana putin cu dovleacul. Imi place in mod deosebit culoarea si faptul ca se fac foarte rapid.
Alaturi de un sos de iaurt, o maioneza sau ketchup, reteta pe care v-am adus-o azi, este perfecta pentru o cina usoara si rapida.
 
 

 

INGREDIENTE

  • 1 cartof dulce / persoana
  • 1 lingura ulei de cocos
  • 1 lingurita scortisoara pudra
  • putina sare
Portii: 1
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cartofi dulci copti cu ulei de cocos si scortisoara:

Curatam cartofii dulci, eu am pregatit doar pentru 2 persoane si am avut 2 cartofi potriviti.

II taiem in felii subtiri, ca si cartofii pai. Asezam cartofii intr-o tava pe care am pus hartie de copt. Trebuie sa punem cartofii in asa fel incat sa nu fie suprapusi. Punem uleiul de cocos, presaram sare si scortisoara si cu mainile amestecam in tava, ca sa repartizam uleiul si condimentele.

Dam tava la cuptorul incins, la 200 grade C, pana se rumenesc si se inmoaie usor.

Scoatem tava din cuptor si servim cartofii cu un sos sau cu legume proaspete.

 Sa aveti pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Cartofi dulci copti cu ulei de cocos si scortisoara" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Muschiulet de porc savuros cu rosii cherry si mozzarella gratinata

de Rocsi 9

ieri la 20:56

Salata traditionala greceasca cea mai simpla reteta

ieri la 19:20

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci

Preparăm o rețetă de tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci.

citeste mai mult
Tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Banana in doua culori